Atay Uslu'dan Elma Desteği

Politika 11.03.2019 - 19:26, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 2464+ kez okundu.
 

Atay Uslu'dan Elma Desteği

TBMM Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Elmalı'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.
KIRMIZI YEŞİL ENERJİ İlk olarak elma üreticilerini ziyaret eden Atay Uslu, "Antalya’nın her ilçesinde farklı yöresel ürünler bulunmakta, farklı farklı  sebze ve meyve üretimi yapılmaktadır. Finike'de portakal, Kumluca'da domates, Demre'de biber, Alanya'da muz, Döşemealtı' nda nar, Elmalı'da da kırmızı yeşil enerji elma. Bugün Elmalı'da elma tüccarlarımızı ziyarete ettik, elma üretimi ve pazarlanması konusunda istişarelerde bulunduk.  Elmanın pazarlanması için çaba gösteriyoruz ve Elmalı elmasının da tanzim yerlerinde satışına başlanıldı. Ürünlerin ihracatı konusunda Antalya'nın evladı Mevlüt Çavuşoğlu Bakanımız da her türlü girişimi her vakit yapıyor.  Bir yandan dış politika için yoğun mesai harcıyor diğer yandan bir kulağı her vakit Antalya'da, Antalya'nın projeleri için çalışıyor, Antalya'nın dertleri için çözüm üretiyor. Sağolsun. Ak Parti Milletvekili arkadaşlarımızla beraber her daim Antalya'nın hizmetindeyiz, Her zaman çiftçimizin yanındayız.   Bugün Elma tüccarlarımızla istişarede bulunduk. Elma üreticilerimizin, elma tüccarlarımızın her vakit yanındayız." dedi.  MENDERES TÜREL İLE ÇİFTÇİ DOSTU BELEDİYECİLİK  Ardından İlçe merkezinde Zamanı İşleyen Kadın Girişimciler Kooperatifinin kermesini ziyaret eden Atay Uslu, kadınların yaptığı ürünleri incelendi ve hayırlı kazançlar diledi. Son olarak Eskihisar Mahallesinde, Cumhur İttifakı İlçe belediye başkan adayı Ümit Öztekin ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel için destek istedi. Milletvekili Atay Uslu yapılan toplantılarda , Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur Adayı Menderes Türel'in tarım marketler kurulmasından, fide desteğine, sulamada elektrik desteğine kadar geniş bir yelpazeyi içeren Çiftçi Destek Paketini ve Menderes Türel'in çiftçi dostu belediyeciliğini anlattı. Çiftçilerin tarım ile ilgili sorularını cevaplandırdı.
TBMM Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Elmalı'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

KIRMIZI YEŞİL ENERJİ

İlk olarak elma üreticilerini ziyaret eden Atay Uslu, "Antalya’nın her ilçesinde farklı yöresel ürünler bulunmakta, farklı farklı  sebze ve meyve üretimi yapılmaktadır. Finike'de portakal, Kumluca'da domates, Demre'de biber, Alanya'da muz, Döşemealtı' nda nar, Elmalı'da da kırmızı yeşil enerji elma. Bugün Elmalı'da elma tüccarlarımızı ziyarete ettik, elma üretimi ve pazarlanması konusunda istişarelerde bulunduk.  Elmanın pazarlanması için çaba gösteriyoruz ve Elmalı elmasının da tanzim yerlerinde satışına başlanıldı. Ürünlerin ihracatı konusunda Antalya'nın evladı Mevlüt Çavuşoğlu Bakanımız da her türlü girişimi her vakit yapıyor.  Bir yandan dış politika için yoğun mesai harcıyor diğer yandan bir kulağı her vakit Antalya'da, Antalya'nın projeleri için çalışıyor, Antalya'nın dertleri için çözüm üretiyor. Sağolsun. Ak Parti Milletvekili arkadaşlarımızla beraber her daim Antalya'nın hizmetindeyiz, Her zaman çiftçimizin yanındayız.  
Bugün Elma tüccarlarımızla istişarede bulunduk. Elma üreticilerimizin, elma tüccarlarımızın her vakit yanındayız." dedi. 

MENDERES TÜREL İLE ÇİFTÇİ DOSTU BELEDİYECİLİK 

Ardından İlçe merkezinde Zamanı İşleyen Kadın Girişimciler Kooperatifinin kermesini ziyaret eden Atay Uslu, kadınların yaptığı ürünleri incelendi ve hayırlı kazançlar diledi. Son olarak Eskihisar Mahallesinde, Cumhur İttifakı İlçe belediye başkan adayı Ümit Öztekin ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel için destek istedi. Milletvekili Atay Uslu yapılan toplantılarda , Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur Adayı Menderes Türel'in tarım marketler kurulmasından, fide desteğine, sulamada elektrik desteğine kadar geniş bir yelpazeyi içeren Çiftçi Destek Paketini ve Menderes Türel'in çiftçi dostu belediyeciliğini anlattı. Çiftçilerin tarım ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.