Antalyalı Ülkücüler Genel Başkana Hayırlı Olsun Ziyareti.

Asayiş 24.01.2019 - 21:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2197+ kez okundu.
 

Antalyalı Ülkücüler Genel Başkana Hayırlı Olsun Ziyareti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığına yeni atanan Dr. Sinan ATEŞ Beyefendi’nin hayırlı olsun ziyaretine, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Tuğrul KÜREŞOĞLU, il yönetimi ve İlçe Ocak Başkanları ve yönetimlerinin katıldığı ziyaret programı gerçekleşti. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Genel Merkezine, (Ankara’ya) İl Başkanı Alperen Tuğrul KÜREŞOĞLU öncülüğünde giden Antalya Ülkü Ocakları ve İlçe Ocak mensupları yoğun bir ilgi gördü. Genel Başkan Dr. Sinan ATEŞ Antalya il ve ilçe yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Genel Merkezin Konferans salonunda kısa bir seminerde veren Başkan Ateş. Yaptığı Konuşmada: Ülkücü gençliğin eğitime yönelmesini istedi. Devrin ilim, bilim ve teknoloji devri olduğuna değinen Başkan Ateş, devrin en önemli silahının ve hazinesinin bilgi birikim ve eğitim olduğunu ifade etti.  Son olarak Genel Başkan Dr. Sinan Ateş üzerine basarak yaptığı açıklamasında “Okumayan, araştırmayan, tefekkür etmeyen kimse bu cephenin gerisinde su bile taşıyamayacaktır.” dedi ve sözlerini bitirdi. Son Olarak Anıtkabir ziyareti de gerçekleştiren Antalya il ve ilçe ocak mensupları Antalya’ya dönüş için yola koyuldu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığına yeni atanan Dr. Sinan ATEŞ Beyefendi’nin hayırlı olsun ziyaretine, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Tuğrul KÜREŞOĞLU, il yönetimi ve İlçe Ocak Başkanları ve yönetimlerinin katıldığı ziyaret programı gerçekleşti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Genel Merkezine, (Ankara’ya) İl Başkanı Alperen Tuğrul KÜREŞOĞLU öncülüğünde giden Antalya Ülkü Ocakları ve İlçe Ocak mensupları yoğun bir ilgi gördü.

Genel Başkan Dr. Sinan ATEŞ Antalya il ve ilçe yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Genel Merkezin Konferans salonunda kısa bir seminerde veren Başkan Ateş.

Yaptığı Konuşmada: Ülkücü gençliğin eğitime yönelmesini istedi. Devrin ilim, bilim ve teknoloji devri olduğuna değinen Başkan Ateş, devrin en önemli silahının ve hazinesinin bilgi birikim ve eğitim olduğunu ifade etti.  Son olarak Genel Başkan Dr. Sinan Ateş üzerine basarak yaptığı açıklamasında “Okumayan, araştırmayan, tefekkür etmeyen kimse bu cephenin gerisinde su bile taşıyamayacaktır.” dedi ve sözlerini bitirdi.

Son Olarak Anıtkabir ziyareti de gerçekleştiren Antalya il ve ilçe ocak mensupları Antalya’ya dönüş için yola koyuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.