Antalya’nın Her Yerinde Seçime Giren Tek Partiyiz

Politika 15.02.2019 - 19:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2480+ kez okundu.
 

Antalya’nın Her Yerinde Seçime Giren Tek Partiyiz

Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Adayı Avukat Ali AKTAŞ, “Antalya’nın her yerinde seçime giren tek partiyiz. İnşallah göreve geldiğimiz zaman çürümüşlüğe, yağma düzenine bir son verip halkı huzura kavuşturacağız.” dedi.
Saadet Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, aday tanıtımı programı gerçekleştirdi. Alanya Öğretmenevi’ nde gerçekleşen programa  Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş, İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olan Siyaset Bilimcisi ve Ekonomist Mustafa Bacak, MÜSİAD Alanya Şubesi Başkanı Mustafa Durusoy ve çok sayıda partili katıldı. Büyükşehir adayı Ali AKTAŞ, 31 Mart seçimlerine ilişkin; “ Antalya’nın her yerinde seçime giren tek partiyiz. Algı yönetiminde uzman olan ve bize iftira atmaktan yorulmayan arkadaşlara sesleniyoruz; biz seçimlere Saadet Partisi olarak Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarıyla giren tek partiyiz. Bu ülkede büyük bir çürümüşlük var ama reklamla üstü örtülüyor. İnşallah göreve geldiğimiz zaman çürümüşlüğe, yağma düzenine bir son verip halkı huzura kavuşturacağız. Antalya ve çevre ilçelerini demiryolu ağı ile birbirine bağlayarak ulaşımı kolay bir hale getireceğiz. Vatandaş ortaklı şirketler kurarak belediyenin işlerini kendi imkanlarımız dahilin de halletmeye çalışıp belediyeyi borç batağına saplamayacağız. “ diye konuştu. “Gerçekten anlamakta zorluk çekiyoruz” Mevcut yönetimi eleştiren Aktaş, " Menderes Türel’in  gerçekleştirmiş olduğu proje tanıtım toplantısına bakınca görüyorum ki 20 milyar liralık yatırım yapacakmış. Öte yandan bakıyorum 2019 gelirleri 2 milyar 887 milyon TL ve 523 milyon TL açığı olan biri 20 milyarlık yatırımı nasıl yapar. Gerçekten anlamakta zorluk çekiyoruz. Bu süreçte görmüş olduk ki bu arkadaşlar Antalya’yı hakkıyla yönetememektedir. Buna en basit örnek, Menderes Türel 5 yıl önce seçim beyannamesinde vaat ettiği Toptancı Halleri Modernleştirme, Esnaflar İçin Toplu İş Merkezleri, Sorgun Çamlığı ve benzeri park ve ağaçlandırma, Antalya-Alanya hızlı tren, Kruvaziyer Limanı gibi projeleri bu seçimde tekrar vaat etti. " ifadesini kullandı. Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca; ” Biz göreve geldiğimizde her şey şeffaf olacak.  rüşvete, talana, adam kayırmaya dur diyeceğiz” dedi. Alanya Belediye başkan adayı Habip Şanlı, çalışmalarda çatışmaya girmeden tüm sorunları çözeceklerini söyledi. ŞANLI; “ Alanya’mızın turizm sorununu çözüp işsizliği bitirecek ve turizmi 12 aya yayacağız. Türkiye’de maalesef işler iyi gitmiyor. Bir çok maden kaynağımız var ancak bunları yeterince kullanamıyoruz ve hep dışarıdan ithal ettiğimiz için bütçe açığımız sürekli büyüyor. Özellikle madencilikte, kıymetli ve yarı kıymetli taşları işleyebilir hale getiren sistemler kurup faaliyete sokacağız.” diye konuştu. Gazipaşa Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Siyaset bilimcisi Ekonomist Mustafa Bacak ise “Gazipaşa’nın eniştesiyim. Bu bakımdan Gazipaşa’nın birçok sorununu yakından biliyorum, İnşallah göreve gelince bunları gücümüz yettiği kadar çözmeye gayret edeceğiz” 
Saadet Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Adayı Avukat Ali AKTAŞ, “Antalya’nın her yerinde seçime giren tek partiyiz. İnşallah göreve geldiğimiz zaman çürümüşlüğe, yağma düzenine bir son verip halkı huzura kavuşturacağız.” dedi.

Saadet Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, aday tanıtımı programı gerçekleştirdi. Alanya Öğretmenevi’ nde gerçekleşen programa  Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Aktaş, İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Gazipaşa Belediye Başkan Adayı olan Siyaset Bilimcisi ve Ekonomist Mustafa Bacak, MÜSİAD Alanya Şubesi Başkanı Mustafa Durusoy ve çok sayıda partili katıldı.

Büyükşehir adayı Ali AKTAŞ, 31 Mart seçimlerine ilişkin; “ Antalya’nın her yerinde seçime giren tek partiyiz. Algı yönetiminde uzman olan ve bize iftira atmaktan yorulmayan arkadaşlara sesleniyoruz; biz seçimlere Saadet Partisi olarak Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarıyla giren tek partiyiz. Bu ülkede büyük bir çürümüşlük var ama reklamla üstü örtülüyor. İnşallah göreve geldiğimiz zaman çürümüşlüğe, yağma düzenine bir son verip halkı huzura kavuşturacağız. Antalya ve çevre ilçelerini demiryolu ağı ile birbirine bağlayarak ulaşımı kolay bir hale getireceğiz. Vatandaş ortaklı şirketler kurarak belediyenin işlerini kendi imkanlarımız dahilin de halletmeye çalışıp belediyeyi borç batağına saplamayacağız. “ diye konuştu.

“Gerçekten anlamakta zorluk çekiyoruz”

Mevcut yönetimi eleştiren Aktaş, " Menderes Türel’in  gerçekleştirmiş olduğu proje tanıtım toplantısına bakınca görüyorum ki 20 milyar liralık yatırım yapacakmış. Öte yandan bakıyorum 2019 gelirleri 2 milyar 887 milyon TL ve 523 milyon TL açığı olan biri 20 milyarlık yatırımı nasıl yapar. Gerçekten anlamakta zorluk çekiyoruz. Bu süreçte görmüş olduk ki bu arkadaşlar Antalya’yı hakkıyla yönetememektedir. Buna en basit örnek, Menderes Türel 5 yıl önce seçim beyannamesinde vaat ettiği Toptancı Halleri Modernleştirme, Esnaflar İçin Toplu İş Merkezleri, Sorgun Çamlığı ve benzeri park ve ağaçlandırma, Antalya-Alanya hızlı tren, Kruvaziyer Limanı gibi projeleri bu seçimde tekrar vaat etti. " ifadesini kullandı.

Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca; ” Biz göreve geldiğimizde her şey şeffaf olacak.  rüşvete, talana, adam kayırmaya dur diyeceğiz” dedi.

Alanya Belediye başkan adayı Habip Şanlı, çalışmalarda çatışmaya girmeden tüm sorunları çözeceklerini söyledi. ŞANLI; “ Alanya’mızın turizm sorununu çözüp işsizliği bitirecek ve turizmi 12 aya yayacağız. Türkiye’de maalesef işler iyi gitmiyor. Bir çok maden kaynağımız var ancak bunları yeterince kullanamıyoruz ve hep dışarıdan ithal ettiğimiz için bütçe açığımız sürekli büyüyor. Özellikle madencilikte, kıymetli ve yarı kıymetli taşları işleyebilir hale getiren sistemler kurup faaliyete sokacağız.” diye konuştu.

Gazipaşa Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Siyaset bilimcisi Ekonomist Mustafa Bacak ise “Gazipaşa’nın eniştesiyim. Bu bakımdan Gazipaşa’nın birçok sorununu yakından biliyorum, İnşallah göreve gelince bunları gücümüz yettiği kadar çözmeye gayret edeceğiz” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.