Antalya Halkını Görmezden Gelen Türel, Halka İnmeye Karar Vermiş!

Politika 07.01.2019 - 23:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1743+ kez okundu.
 

Antalya Halkını Görmezden Gelen Türel, Halka İnmeye Karar Vermiş!

Görevde olduğu süre boyunca, Antalya'nın kamusal kaynaklarını ve doğal değerlerini ihale ederken, halka bir kez olsun sormayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçimlere az bir süre kala "BİRLİKTE PROJE YAPALIM" adı altında vatandaşların önerilerini dinlemeye karar vermiş. (2014'ten bugüne tek bir istisna var: Şarampol Projesi kapsamında Giritli Parkı'nın yerine otopark yapma girişimi, Cumhuriyet Halk Partisi ve kamuoyunun baskısıyla, sandığa götürülmüş. Asırlık ağaçların bulunduğu parkın betona gömülmesi, vatandaşların oylarıyla engellenmiştir. Lara'daki kruvaziyer limanı ve Boğaçayı Projesi başta olmak üzere Antalya kamuoyunun büyük tepkisini çeken projeleri oldubittiye getirmeye çalışan, meslek odalarının ve uzmanların itirazlarını görmezden gelen Türel, projesi kapsamında Antalyalıların öneri, fikir ve projelerini Büyükşehir Belediyesi'ne iletebileceklerini belirtmiş. Çılgın projelerini kente dayatırken halkı dinlemeyen, kentin geleceğini de, bütün meslek odalarını ve sivil toplum örgütlerini de yok sayan Türel; ne oldu da şimdi halkı dinlemeye karar verdi? Katılımcı bir anlayışla yönetilen, tepeden inme değil vatandaş odaklı projelerle hizmet üreten CHP'li belediyelerin sayısını 31 Mart'ta arttırarak, halkın dertlerine derman olan yerel yönetim anlayışımızı iktidara taşıyacağız. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Antalya'nın bütün ilçelerinde vatandaş ile birlikte nasıl projeler üretildiğini, kamu yararının nasıl gözetildiğini kendisine göstereceğiz.

Görevde olduğu süre boyunca, Antalya'nın kamusal kaynaklarını ve doğal değerlerini ihale ederken, halka bir kez olsun sormayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçimlere az bir süre kala "BİRLİKTE PROJE YAPALIM" adı altında vatandaşların önerilerini dinlemeye karar vermiş. (2014'ten bugüne tek bir istisna var: Şarampol Projesi kapsamında Giritli Parkı'nın yerine otopark yapma girişimi, Cumhuriyet Halk Partisi ve kamuoyunun baskısıyla, sandığa götürülmüş. Asırlık ağaçların bulunduğu parkın betona gömülmesi, vatandaşların oylarıyla engellenmiştir.

Lara'daki kruvaziyer limanı ve Boğaçayı Projesi başta olmak üzere Antalya kamuoyunun büyük tepkisini çeken projeleri oldubittiye getirmeye çalışan, meslek odalarının ve uzmanların itirazlarını görmezden gelen Türel, projesi kapsamında Antalyalıların öneri, fikir ve projelerini Büyükşehir Belediyesi'ne iletebileceklerini belirtmiş. Çılgın projelerini kente dayatırken halkı dinlemeyen, kentin geleceğini de, bütün meslek odalarını ve sivil toplum örgütlerini de yok sayan Türel; ne oldu da şimdi halkı dinlemeye karar verdi?

Katılımcı bir anlayışla yönetilen, tepeden inme değil vatandaş odaklı projelerle hizmet üreten CHP'li belediyelerin sayısını 31 Mart'ta arttırarak, halkın dertlerine derman olan yerel yönetim anlayışımızı iktidara taşıyacağız. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Antalya'nın bütün ilçelerinde vatandaş ile birlikte nasıl projeler üretildiğini, kamu yararının nasıl gözetildiğini kendisine göstereceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.