Antalya’da Metruk Bina Sorunu Kökten Çözülecek

Gündem 13.02.2019 - 20:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1630+ kez okundu.
 

Antalya’da Metruk Bina Sorunu Kökten Çözülecek

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında gerçekleşti. Vali Karaloğlu “Bu toplantıdan sonra Antalya’da metruk bina sorunu kalmayacak” dedi.
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. İlçe kaymakamları, belediye temsilcileri ve tüm kurumlarının yetkililerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Münir Karaloğlu'nun gündeminde metruk binalar yer aldı. Metruk binaların hem uyuşturucu bağımlılarının, hem satıcıların, hem de fuhuşla ilgili suç işleyenlerin neredeyse istasyonu haline geldiğine dikkat çeken Vali Karaloğlu, “Ne gerekiyorsa yapacağız. Antalya’yı metruk bina probleminden kurtaracağız” dedi. EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDEMİZ METRUK BİNALAR Vali Karaloğlu konuşmasının başında Yeşilay'ın yeniden yapılandırıldığına dikkati çekerek, Türkiye'de sivil toplum olarak her türlü bağımlılıkla mücadelede kamu kurumlarının yanında olduğuna vurgu yaptı. Toplantıdaki en önemli gündem maddelerinin metruk binalar olduğunu ifade eden Vali Karaloğlu, "Bu toplantımızda Kaymakam arkadaşların her birinden ayrı ayrı bilgi alacağız. Hangi ilçede kaç tane metruk binamız kaldı. Niye yıkamadık. Hala yıkılmama sebebi ne? Hukuki sorun mu var, yoksa bizden kaynaklı bir sorun mu var? Sorularını cevaplayacağız. Çözümler üreteceğiz. Bugün her ilçeyi ayrı ayrı konuşacağız ve metruk bina probleminden şehrimizi kurtaracağız" dedi. KÖTÜLÜK MAALESEF SAHİPSİZ YERLERİ SEVİYOR Metruk binaların bir müddet sonra melanet yuvası haline geldiğini kaydeden Vali Münir Karaloğlu, " Kötülük, maalesef sahipsiz yerleri seviyor. Hem uyuşturucu bağımlıların, hem satıcıların, hem de fuhuşla ilgili suç işleyenlerin neredeyse istasyonu, durağı haline geliyor. Bu metruk bina meselesi konusunda Türkiye'de İçişleri Bakanlığı'mızın kararlılığı var. Sayın Süleyman Soylu Bakanımızın kararlılığı var. Türkiye'yi bu metruk bina probleminden kurtaracağız. Biz de bu masanın etrafındakiler, sorumlular olarak Antalya'yı kurtaracağız” şeklinde konuşu. HEP BİRLİKTE SORUNU KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ Metruk binaların yıkımında Başta büyükşehir belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerinin kaymakamlara yardımcı olmasını isteyen Vali Karaloğlu “Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binayı gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkıp atacağız. Yıkılması gerekenler yıkılacak. Yıkılmayanlarında girişi çıkışı kontrol altına alınacak. Kesinlikle oralar melanet yuvası olmaktan çıkarılacak. Kararlıyız, Antalya'da metruk bina problemini bu toplantıdan sonra kökten çözeceğiz" diye konuştu. Vali Karaloğlu’nun konuşmasının ardından Toplantıda ilk olarak Yeşilay yetkilileri kuruluşlarının çalışmaları hakkında sunum yaptı. Daha sonra metruk bina problemi masaya yatırıldı.
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında gerçekleşti. Vali Karaloğlu “Bu toplantıdan sonra Antalya’da metruk bina sorunu kalmayacak” dedi.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. İlçe kaymakamları, belediye temsilcileri ve tüm kurumlarının yetkililerinin katıldığı toplantıda konuşan Vali Münir Karaloğlu'nun gündeminde metruk binalar yer aldı.

Metruk binaların hem uyuşturucu bağımlılarının, hem satıcıların, hem de fuhuşla ilgili suç işleyenlerin neredeyse istasyonu haline geldiğine dikkat çeken Vali Karaloğlu, “Ne gerekiyorsa yapacağız. Antalya’yı metruk bina probleminden kurtaracağız” dedi.

EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDEMİZ METRUK BİNALAR

Vali Karaloğlu konuşmasının başında Yeşilay'ın yeniden yapılandırıldığına dikkati çekerek, Türkiye'de sivil toplum olarak her türlü bağımlılıkla mücadelede kamu kurumlarının yanında olduğuna vurgu yaptı.

Toplantıdaki en önemli gündem maddelerinin metruk binalar olduğunu ifade eden Vali Karaloğlu, "Bu toplantımızda Kaymakam arkadaşların her birinden ayrı ayrı bilgi alacağız. Hangi ilçede kaç tane metruk binamız kaldı. Niye yıkamadık. Hala yıkılmama sebebi ne? Hukuki sorun mu var, yoksa bizden kaynaklı bir sorun mu var? Sorularını cevaplayacağız. Çözümler üreteceğiz. Bugün her ilçeyi ayrı ayrı konuşacağız ve metruk bina probleminden şehrimizi kurtaracağız" dedi.

KÖTÜLÜK MAALESEF SAHİPSİZ YERLERİ SEVİYOR
Metruk binaların bir müddet sonra melanet yuvası haline geldiğini kaydeden Vali Münir Karaloğlu, " Kötülük, maalesef sahipsiz yerleri seviyor. Hem uyuşturucu bağımlıların, hem satıcıların, hem de fuhuşla ilgili suç işleyenlerin neredeyse istasyonu, durağı haline geliyor. Bu metruk bina meselesi konusunda Türkiye'de İçişleri Bakanlığı'mızın kararlılığı var. Sayın Süleyman Soylu Bakanımızın kararlılığı var. Türkiye'yi bu metruk bina probleminden kurtaracağız. Biz de bu masanın etrafındakiler, sorumlular olarak Antalya'yı kurtaracağız” şeklinde konuşu.

HEP BİRLİKTE SORUNU KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ

Metruk binaların yıkımında Başta büyükşehir belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerinin kaymakamlara yardımcı olmasını isteyen Vali Karaloğlu “Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binayı gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkıp atacağız. Yıkılması gerekenler yıkılacak. Yıkılmayanlarında girişi çıkışı kontrol altına alınacak. Kesinlikle oralar melanet yuvası olmaktan çıkarılacak. Kararlıyız, Antalya'da metruk bina problemini bu toplantıdan sonra kökten çözeceğiz" diye konuştu.

Vali Karaloğlu’nun konuşmasının ardından Toplantıda ilk olarak Yeşilay yetkilileri kuruluşlarının çalışmaları hakkında sunum yaptı. Daha sonra metruk bina problemi masaya yatırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.