Antalya Adliyesi’nde Kan Bağışı Kampanyası

Asayiş 19.03.2019 - 19:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2821+ kez okundu.
 

Antalya Adliyesi’nde Kan Bağışı Kampanyası

Antalya Adliyesi, Antalya Barosu ve Türk Kızılayı Antalya Kan Bağış Merkezi işbirliği ile Antalya Adliyesi’nde kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Halil İNAL, Antalya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Oğuzhan YAŞAR, Antalya Barosu Başkanı Sayın Polat BALKAN ve Türk Kızılayı Antalya Kan Bağış Merkezi Müdürü Sayın Erkan KAYA arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokolün ardından Antalya Adliyesi’nin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasında Hâkimler, Cumhuriyet Savcıları ve adliye personeli ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kan bağışında bulundu. Antalya Adliyesi bahçesinde oluşturulan alanda gerçekleşen kampanyaya sağlık durumu müsait olan çok sayıda adliye personeli katıldı. Kan vermek isteyen adliye çalışanları önce kan bağışçısı bilgilendirme formu doldurmasının ardından genel durumu Kızılay Kan Bağış Merkezi görevlisi hekim tarafından değerlendirilerek, kan bağışı ve nabzı ölçümü ile kan sayımı için küçük bir örnek alındı. Kan bağışına avukatlar ve adliyede bulunan vatandaşlarda katıldı.
Antalya Adliyesi, Antalya Barosu ve Türk Kızılayı Antalya Kan Bağış Merkezi işbirliği ile Antalya Adliyesi’nde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Halil İNAL, Antalya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Oğuzhan YAŞAR, Antalya Barosu Başkanı Sayın Polat BALKAN ve Türk Kızılayı Antalya Kan Bağış Merkezi Müdürü Sayın Erkan KAYA arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokolün ardından Antalya Adliyesi’nin yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasında Hâkimler, Cumhuriyet Savcıları ve adliye personeli ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kan bağışında bulundu.

Antalya Adliyesi bahçesinde oluşturulan alanda gerçekleşen kampanyaya sağlık durumu müsait olan çok sayıda adliye personeli katıldı. Kan vermek isteyen adliye çalışanları önce kan bağışçısı bilgilendirme formu doldurmasının ardından genel durumu Kızılay Kan Bağış Merkezi görevlisi hekim tarafından değerlendirilerek, kan bağışı ve nabzı ölçümü ile kan sayımı için küçük bir örnek alındı. Kan bağışına avukatlar ve adliyede bulunan vatandaşlarda katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.