Alternatif Demokrat Parti

Politika 24.02.2019 - 18:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3237+ kez okundu.
 

Alternatif Demokrat Parti

İnsanların Cumhur ittifakı ile Millet ittifakı arasına sıkıştırılmak istendiğini söyleyen DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, “Bunlara mahkum değilsiniz. Alternatif olarak Demokrat Parti var” dedi.
DP Kepez, Konyaaltı, Korkuteli ve Gündoğmuş Belediye Başkan adayları ile bir araya gelen İl Başkanı Kartal, “Antalya, Antalya duy sesimizi işte bu demokratların ayak sesleri” ifadesini kullandı. Kepez Belediye Başkan adayını Yusuf Kayhan, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Eshabil Özalpay, Muratpaşa Belediye Başkan adayını Cihan Aydoğan, Korkuteli Belediye Başkan adayını Özgür Morkan ve Gündoğmuş Belediye Başkan adayını da Ali Bedan olarak açıklayan Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, 19 ilçe ve Büyükşehir’de aday çıkarttıklarını hatırlattı. Milletimize 'mahkum değilsiniz' diyecek, milletimizin kendisini bulabileceği, farklı alternatifleri bulabileceği bir siyaset profilini ortaya koyduklarını dile getiren Kartal, “DP'nin ülkede kutuplaşma ortaya çıkaranlara karşı birleştirici ve doğru bir alternatif olduğunu anlatmak için gece gündüz demeden çalışacağız. DP olarak her zaman makul çoğunluğun sesi olduk. Her seferinde ‘Millet’, her seferinde ‘Köylü’ dedik. Her seferinde ‘Çiftçi ve esnaf’ dedik. Bugün de bunları söylemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. “Demokrat Parti olarak gururla, onurla ifade etmeliyim ki dün köylünün çiftçinin partisiydik, inşallah yarın da köylünün çiftçinin partisi olmaya devam edeceğiz” diyen İl Başkanı Kartal şöyle konuştu: “31 Mart'taki yerel seçimlere kısa süre kaldı. Vatandaşlarımızın her geçen gün biraz daha umutsuzluk içine gark edildiğini görüyoruz. İşte böyle bir dönemde, yok mu kurtaracak bu milletin kara bahtı maderini diyen şairinin dizelerinin mana bulduğu gibi bugün milletimiz; bu kara talihini değiştirecek kendi ruhundan fışkırmış bir kadroyu, bir siyaseti, siyasi akılla milleti buluşturacak bir iradeyi beklemektedir. İşte, Demokratlar olarak dünden bugüne tek gayemiz bu olmuştur. Bugün de aynı çizgi içerisinde zamanın ruhunu iyi kavrayan milletimizin dertlerine derman olacak bu büyük ülkeyi tarihi alın yazısı olan millet önünde de imparatorluğun devamı olarak Anadolu ve Trakya coğrafyasına sıkışmış olsak da bu coğrafyanın dışında da ümit bekleyen tüm coğrafyalara bayrak olacak ses haline getirmek mecburiyetindeyiz.” Hasan Ali Kartal son olarak, “31 Mart tarihinde kırat yeniden şahlanacak ve milletimiz sandıkta ‘yeter söz milletin’ diyerek sözde ittifak guruplarına büyük bir ders verecektir. Milletin iradesi ile sandıklardan DP çıkacağına inancımız tamdır” ifadesine yer verdi.
İnsanların Cumhur ittifakı ile Millet ittifakı arasına sıkıştırılmak istendiğini söyleyen DP Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, “Bunlara mahkum değilsiniz. Alternatif olarak Demokrat Parti var” dedi.

DP Kepez, Konyaaltı, Korkuteli ve Gündoğmuş Belediye Başkan adayları ile bir araya gelen İl Başkanı Kartal, “Antalya, Antalya duy sesimizi işte bu demokratların ayak sesleri” ifadesini kullandı.

Kepez Belediye Başkan adayını Yusuf Kayhan, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Eshabil Özalpay, Muratpaşa Belediye Başkan adayını Cihan Aydoğan, Korkuteli Belediye Başkan adayını Özgür Morkan ve Gündoğmuş Belediye Başkan adayını da Ali Bedan olarak açıklayan Demokrat Parti Antalya İl Başkanı Hasan Ali Kartal, 19 ilçe ve Büyükşehir’de aday çıkarttıklarını hatırlattı.

Milletimize 'mahkum değilsiniz' diyecek, milletimizin kendisini bulabileceği, farklı alternatifleri bulabileceği bir siyaset profilini ortaya koyduklarını dile getiren Kartal, “DP'nin ülkede kutuplaşma ortaya çıkaranlara karşı birleştirici ve doğru bir alternatif olduğunu anlatmak için gece gündüz demeden çalışacağız. DP olarak her zaman makul çoğunluğun sesi olduk. Her seferinde ‘Millet’, her seferinde ‘Köylü’ dedik. Her seferinde ‘Çiftçi ve esnaf’ dedik. Bugün de bunları söylemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Demokrat Parti olarak gururla, onurla ifade etmeliyim ki dün köylünün çiftçinin partisiydik, inşallah yarın da köylünün çiftçinin partisi olmaya devam edeceğiz” diyen İl Başkanı Kartal şöyle konuştu: “31 Mart'taki yerel seçimlere kısa süre kaldı. Vatandaşlarımızın her geçen gün biraz daha umutsuzluk içine gark edildiğini görüyoruz. İşte böyle bir dönemde, yok mu kurtaracak bu milletin kara bahtı maderini diyen şairinin dizelerinin mana bulduğu gibi bugün milletimiz; bu kara talihini değiştirecek kendi ruhundan fışkırmış bir kadroyu, bir siyaseti, siyasi akılla milleti buluşturacak bir iradeyi beklemektedir. İşte, Demokratlar olarak dünden bugüne tek gayemiz bu olmuştur. Bugün de aynı çizgi içerisinde zamanın ruhunu iyi kavrayan milletimizin dertlerine derman olacak bu büyük ülkeyi tarihi alın yazısı olan millet önünde de imparatorluğun devamı olarak Anadolu ve Trakya coğrafyasına sıkışmış olsak da bu coğrafyanın dışında da ümit bekleyen tüm coğrafyalara bayrak olacak ses haline getirmek mecburiyetindeyiz.”

Hasan Ali Kartal son olarak, “31 Mart tarihinde kırat yeniden şahlanacak ve milletimiz sandıkta ‘yeter söz milletin’ diyerek sözde ittifak guruplarına büyük bir ders verecektir. Milletin iradesi ile sandıklardan DP çıkacağına inancımız tamdır” ifadesine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.