Aleyna Tilki Özdilekpark Antalya’da Hayranları İle Buluştu

Kültür-Sanat 01.01.2019 - 15:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2702+ kez okundu.
 

Aleyna Tilki Özdilekpark Antalya’da Hayranları İle Buluştu

ÖzdilekPark Antalya Alışveriş Merkezi ünlü isimleri sevenleri ile buluşturmaya devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya’nın bu defa ki konuğu yılbaşı dolayısıyla yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Aleyna Tilki oldu. ÖzdilekPark Antalya’ da  yılbaşına özel gerçekleştirilen konser etkinliğinde başarılı şarkıcı yoğun ilgi gördü. Beğenilen şarkılarını hayranlarıyla beraber ÖzdilekPark Antalya Alışveriş Merkezi’nde seslendirdi. Hayranları Büyük İlgi Gösterdi Söylediği şarkılarıyla gençlerin büyük beğenisini kazanan Aleyna Tilki bu kez şarkılarını Antalyalı hayranları için söyledi. Sabahın erken saatlerinden itibaren AVM’de yerlerini alan Aleyna Tilki  hayranları, ünlü sarkıcı ile hep bir ağızdan şarkılar söylediler. Tüm sevenlerinin yeni yılını kutlayan Aleyna Tilki daha sonrasında sevenlerine veda ederek sahneden ayrıldı.

ÖzdilekPark Antalya Alışveriş Merkezi ünlü isimleri sevenleri ile buluşturmaya devam ediyor. ÖzdilekPark Antalya’nın bu defa ki konuğu yılbaşı dolayısıyla yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Aleyna Tilki oldu. ÖzdilekPark Antalya’ da  yılbaşına özel gerçekleştirilen konser etkinliğinde başarılı şarkıcı yoğun ilgi gördü. Beğenilen şarkılarını hayranlarıyla beraber ÖzdilekPark Antalya Alışveriş Merkezi’nde seslendirdi.

Hayranları Büyük İlgi Gösterdi

Söylediği şarkılarıyla gençlerin büyük beğenisini kazanan Aleyna Tilki bu kez şarkılarını Antalyalı hayranları için söyledi. Sabahın erken saatlerinden itibaren AVM’de yerlerini alan Aleyna Tilki  hayranları, ünlü sarkıcı ile hep bir ağızdan şarkılar söylediler. Tüm sevenlerinin yeni yılını kutlayan Aleyna Tilki daha sonrasında sevenlerine veda ederek sahneden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.