Aksu Ve Döşemealtı’nda Binler Coştu

Politika 28.03.2019 - 23:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2391+ kez okundu.
 

Aksu Ve Döşemealtı’nda Binler Coştu

Millet İttifakın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Aksu ve Döşemealtı’nda meşalelerle karşılandı. Binlerce vatandaşın katıldığı mitingler düzenledi.
Millet İttifakın Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Arslan ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretler, toplantı ve mitingler yapan CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, her kesimden insanla kucaklaşıyor, onların sorunlarına birlikte çözüm arıyor. Muhittin Böcek, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Arslan ile birlikte Çalkaya Sanayi Sitesi, pazarcı ve çarşı esnafını ziyaret etti. RANTIN DEĞİL HALKIN YANINDA OLACAĞIZ “Ülkemiz yönetiminin genel anlayışı olan rant çarkı bizim dönemimizle son bulacak” diyen Muhittin Böcek, her kesimden insanla birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi. İlk olarak Pınarlı ve Güzelyurt Mahallelerinde esnafı ziyaret eden Muhittin Böcek, pazar yerinde de hem tezgah sahiplerini hem de alışveriş yapan vatandaşları selamladı. Gün boyu süren esnaf ziyaretleri sonrasında Aksu’de miting düzenleyen Böcek, konuşmasında Antalya’nın yanlış uygulamalarla borç batağına sokulduğunu dile getirdi. Isparta Erenler Mehteran Takımı gösterisi sonrası konuşan Muhittin Böcek, iddia edilenin aksine 17 yıldır muhalefette olan bir belediye başkanı olarak bir çok projeye imza attığını, bugün itibariyle de tek bir kuruş borcunun bulunmadığını söyledi. Menderes Türel’in seçime bir hafta kala ulaşım bedava, su ise indirimli olacak müjdesi verdiğini dile getiren Muhittin Böcek, “Madem bunlar yapılabiliyordu da neden beş yıl beklediniz, bu insanları mağdur ettiniz?” dedi. “Seçim telaşı yaşadıklarını ve bunun korkusuna da ne yapacaklarını şaşırdılar” diyen Büyükşehir Adayı Böcek, bu gün kaderine terk edilen EXPO 2016 için 2 katrilyon, adrese teslim ihale edilen Sahil Projesi için ise 277 milyon lira harcandığını, bir şirkete ise ortada olmayan bir proje için sadece danışmanlık ücreti 1 milyon 400 bin lira para ödendiğini söyledi. Aksulu vatandaşların alkışları arasında bölgeden ayrılan Muhittin Böcek, Döşemealtı’nda da meşalelerle karşılandı. Muhittin Böcek, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Turgay Genç ile birlikte ‘kardeş belediye’ olarak bölge halkına hizmet edeceklerini kaydetti.
Millet İttifakın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Aksu ve Döşemealtı’nda meşalelerle karşılandı. Binlerce vatandaşın katıldığı mitingler düzenledi.

Millet İttifakın Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Arslan ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretler, toplantı ve mitingler yapan CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, her kesimden insanla kucaklaşıyor, onların sorunlarına birlikte çözüm arıyor. Muhittin Böcek, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal ve Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Arslan ile birlikte Çalkaya Sanayi Sitesi, pazarcı ve çarşı esnafını ziyaret etti.

RANTIN DEĞİL HALKIN YANINDA OLACAĞIZ
“Ülkemiz yönetiminin genel anlayışı olan rant çarkı bizim dönemimizle son bulacak” diyen Muhittin Böcek, her kesimden insanla birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi. İlk olarak Pınarlı ve Güzelyurt Mahallelerinde esnafı ziyaret eden Muhittin Böcek, pazar yerinde de hem tezgah sahiplerini hem de alışveriş yapan vatandaşları selamladı. Gün boyu süren esnaf ziyaretleri sonrasında Aksu’de miting düzenleyen Böcek, konuşmasında Antalya’nın yanlış uygulamalarla borç batağına sokulduğunu dile getirdi.

Isparta Erenler Mehteran Takımı gösterisi sonrası konuşan Muhittin Böcek, iddia edilenin aksine 17 yıldır muhalefette olan bir belediye başkanı olarak bir çok projeye imza attığını, bugün itibariyle de tek bir kuruş borcunun bulunmadığını söyledi. Menderes Türel’in seçime bir hafta kala ulaşım bedava, su ise indirimli olacak müjdesi verdiğini dile getiren Muhittin Böcek, “Madem bunlar yapılabiliyordu da neden beş yıl beklediniz, bu insanları mağdur ettiniz?” dedi. “Seçim telaşı yaşadıklarını ve bunun korkusuna da ne yapacaklarını şaşırdılar” diyen Büyükşehir Adayı Böcek, bu gün kaderine terk edilen EXPO 2016 için 2 katrilyon, adrese teslim ihale edilen Sahil Projesi için ise 277 milyon lira harcandığını, bir şirkete ise ortada olmayan bir proje için sadece danışmanlık ücreti 1 milyon 400 bin lira para ödendiğini söyledi.

Aksulu vatandaşların alkışları arasında bölgeden ayrılan Muhittin Böcek, Döşemealtı’nda da meşalelerle karşılandı. Muhittin Böcek, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Turgay Genç ile birlikte ‘kardeş belediye’ olarak bölge halkına hizmet edeceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.