Aksu´Dan Patani´Ye İyilik Eğitimle Yayılsın

Belediyeler 20.02.2019 - 20:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2939+ kez okundu.
 

Aksu´Dan Patani´Ye İyilik Eğitimle Yayılsın

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aksu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Aksu’dan Patani’ye İyilik Eğitimle Yayılsın” programına katıldı.
Aksu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen program, açılış konuşmalarının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti, semazen gösterisi ve ilahiler eşliğinde devam etti. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya İl Müftülüğü, Aksu İlçe Müftülüğü, sivil toplum kuruşları ve Kur’an Kurslarının kampanyaya destek verdiğini belirten Ümmü Şahin “Aksu’dan Patani’ye İyilik Eğitimle Yayılsın” programında toplanan yardımların Patani´deki okula göndereceğini söyledi. Ümmü Şahin; ”Tayland sınırları içerisinde ve Tayland’ın güneyinde yoğun olarak Müslümanların yaşadığı bir bölge olan Patani’de yaptırılacak 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu’nun yapımı için düzenlenen bu etkinliğe, bizlerde destek vermek istedik. Öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aksu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Aksu’dan Patani’ye İyilik Eğitimle Yayılsın” programına katıldı.

Aksu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen program, açılış konuşmalarının ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti, semazen gösterisi ve ilahiler eşliğinde devam etti.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Antalya İl Müftülüğü, Aksu İlçe Müftülüğü, sivil toplum kuruşları ve Kur’an Kurslarının kampanyaya destek verdiğini belirten Ümmü Şahin “Aksu’dan Patani’ye İyilik Eğitimle Yayılsın” programında toplanan yardımların Patani´deki okula göndereceğini söyledi. Ümmü Şahin; ”Tayland sınırları içerisinde ve Tayland’ın güneyinde yoğun olarak Müslümanların yaşadığı bir bölge olan Patani’de yaptırılacak 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu’nun yapımı için düzenlenen bu etkinliğe, bizlerde destek vermek istedik. Öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere yardım kampanyasına destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.