Adıyamanlılar Çiğ Köfte Etikliğinde Bir Araya Geldi

Asayiş 04.03.2019 - 01:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3213+ kez okundu.
 

Adıyamanlılar Çiğ Köfte Etikliğinde Bir Araya Geldi

Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çiğ Köfte Etikliği düzenlendi.
Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin organize etkinliğe çok sayıda davetli ve misafirin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Recep Ejderha;” Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin yeni yerin de düzenlemiş olduğu açılış törenine hoş geldiniz. Bizleri böyle bir günde yalnız bırakmayarak onure ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Antalya da 2013 yılında kurduğumuz derneğimiz bu güne kadar birçok etkinliğe imza attı. En son ADIYAMAN TANITIM GÜNLERİN de birlikte olduk. Yeni yerimize taşınmamızla beraber yeni bir etkinlikte tekrar birlikteyiz. ASSİM bizi biz yapan değerle üzerine kurulmuş ve o amaçlar için yapılmış bir yerleşke. Birlikte yaşamayı, paylaşmayı ve üretmeyi sağlayacağımız bir yapıdır. ASSİM in kurulmasın da yapılmasın da başta belediye başkanımız Ümit Uysal olmak üzere emeği geçen her kese teşekkür ederiz. Türkiye de ve dünya da bir ilk olan ASSİM çok başarılı bir proje olarak tarihteki yerini almıştır. Biz STK’lar olarak bu emeğin üzerine daha fazla neler ekleyebiliriz çalışması içinde olacağız. Şehrimizin ve ülkemizin önünü açacak projelere imza atmak için burada bir araya geldik. Biz burada durmayacağız çok çalışacağız diğer paydaş STK’lar ile birlikte el ele vererek yeni projeler üreteceğiz. Toplum olmanın, birlikte yaşamanın tüm gerekçelerini yerine getireceğiz. Bu gün bizleri yalnız bırakmayarak aramızda bulunan, davetimize icabet ederek bizleri onure eden Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Av Ümit Uysala, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel beye, İyi Parti Antalya Milletvekili Sayın Dr. Tuba Varol Çokal hanımefendiye,  CHP Kepez Belediye Başkan adayı sayın Dr. Murat Dinç beye, Antalya KOSGEB İl Mürdümüz sayın M. Şükrü Mısırlı beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca aramızda bulunan STK’larımızın değerli mensuplarından Antalya Ağrılılar Derneği Başkanına ve yönetim kurulu üyelerine, Antalya Muşlular derneği başbakanı ve yönetim kurulu üyelerine, UASTED derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, Ispartalılar derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, Çankırılılar derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, 15 Temmuz Şehitleri Aileleri derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Derneğimizin yeni yerinin hazırlanmasında emeği geçen iş adamlarımız; sayın Sadık Balık, sayın Ömer Karaman, sayın Mahmut Polat, sayın Mehmet Görmez, sayın Göktan Güllü, sayın Nusret Demir, sayın M. Sena Yıldırıma ayrıca her zaman destekleri ile yanımız da yer alan Adıyamanlılar vakıf başkanımız Battal bey Çiğköfte nin yönetim kurulu başkanı sayın Sait AYBAK beyefendiye şahsım, derneğimiz ve hemşerilerimiz adına çok teşekkür ederim. Bir sonra ki etkinliğimiz de buluşuncaya dek esen kalın” dedi.
Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çiğ Köfte Etikliği düzenlendi.

Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin organize etkinliğe çok sayıda davetli ve misafirin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Recep Ejderha;” Antalya Adıyamanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin yeni yerin de düzenlemiş olduğu açılış törenine hoş geldiniz. Bizleri böyle bir günde yalnız bırakmayarak onure ettiğiniz için teşekkür ediyorum.

Antalya da 2013 yılında kurduğumuz derneğimiz bu güne kadar birçok etkinliğe imza attı. En son ADIYAMAN TANITIM GÜNLERİN de birlikte olduk. Yeni yerimize taşınmamızla beraber yeni bir etkinlikte tekrar birlikteyiz. ASSİM bizi biz yapan değerle üzerine kurulmuş ve o amaçlar için yapılmış bir yerleşke. Birlikte yaşamayı, paylaşmayı ve üretmeyi sağlayacağımız bir yapıdır. ASSİM in kurulmasın da yapılmasın da başta belediye başkanımız Ümit Uysal olmak üzere emeği geçen her kese teşekkür ederiz. Türkiye de ve dünya da bir ilk olan ASSİM çok başarılı bir proje olarak tarihteki yerini almıştır. Biz STK’lar olarak bu emeğin üzerine daha fazla neler ekleyebiliriz çalışması içinde olacağız. Şehrimizin ve ülkemizin önünü açacak projelere imza atmak için burada bir araya geldik. Biz burada durmayacağız çok çalışacağız diğer paydaş STK’lar ile birlikte el ele vererek yeni projeler üreteceğiz. Toplum olmanın, birlikte yaşamanın tüm gerekçelerini yerine getireceğiz.

Bu gün bizleri yalnız bırakmayarak aramızda bulunan, davetimize icabet ederek bizleri onure eden Muratpaşa Belediye Başkanımız Sayın Av Ümit Uysala, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel beye, İyi Parti Antalya Milletvekili Sayın Dr. Tuba Varol Çokal hanımefendiye,  CHP Kepez Belediye Başkan adayı sayın Dr. Murat Dinç beye, Antalya KOSGEB İl Mürdümüz sayın M. Şükrü Mısırlı beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca aramızda bulunan STK’larımızın değerli mensuplarından Antalya Ağrılılar Derneği Başkanına ve yönetim kurulu üyelerine, Antalya Muşlular derneği başbakanı ve yönetim kurulu üyelerine, UASTED derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, Ispartalılar derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, Çankırılılar derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, 15 Temmuz Şehitleri Aileleri derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerine en kalbi duygularımla teşekkür ederim.

Derneğimizin yeni yerinin hazırlanmasında emeği geçen iş adamlarımız; sayın Sadık Balık, sayın Ömer Karaman, sayın Mahmut Polat, sayın Mehmet Görmez, sayın Göktan Güllü, sayın Nusret Demir, sayın M. Sena Yıldırıma ayrıca her zaman destekleri ile yanımız da yer alan Adıyamanlılar vakıf başkanımız Battal bey Çiğköfte nin yönetim kurulu başkanı sayın Sait AYBAK beyefendiye şahsım, derneğimiz ve hemşerilerimiz adına çok teşekkür ederim.

Bir sonra ki etkinliğimiz de buluşuncaya dek esen kalın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.