Antalya Valisi Hulusi Şahin’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 30.04.2024 - 19:38, Güncelleme: 30.04.2024 - 19:38 2599 kez okundu.
 

Antalya Valisi Hulusi Şahin’den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Ülkemizim gelişmesinde, kalkınmasında ve toplumsal refahın yakalanmasında emeği ve alın teri olan emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.
antalyahabertakip.com - Biz, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla; emeğe saygı duyan, alın terini kutsal gören, yüzyıllardır birlik ve dayanışma ruhunu yaşatma gayretinde olan büyük medeniyetin temsilcileriyiz. Bin yıllık devlet geleneğimizin tezahürü olan Türkiye Cumhuriyetimiz, milli birlik beraberliğimiz ile işçimizin, işverenimizin, emekçimizin, emeklimizin, memurumuzun, öğrencimizin; milletimizin topyekûn inanç, kararlılık ve mücadelesiyle kurulmuştur. Genç ve dinamik nüfusumuzla, Cumhuriyetimizin temellerini nasıl inanç, emek ve kararlılıkla kurmuşsak, Türkiye Yüzyılını da, aynı inanç, emek ve kararlılıkla, yine en başta işçilerimizin güzel yürekleri ile tesis edeceğimize ve milletçe kenetlenerek güçlü kılacağımıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve inançla, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, bereketli bir ömür diliyorum.
Ülkemizim gelişmesinde, kalkınmasında ve toplumsal refahın yakalanmasında emeği ve alın teri olan emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.

antalyahabertakip.com - Biz, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla; emeğe saygı duyan, alın terini kutsal gören, yüzyıllardır birlik ve dayanışma ruhunu yaşatma gayretinde olan büyük medeniyetin temsilcileriyiz. Bin yıllık devlet geleneğimizin tezahürü olan Türkiye Cumhuriyetimiz, milli birlik beraberliğimiz ile işçimizin, işverenimizin, emekçimizin, emeklimizin, memurumuzun, öğrencimizin; milletimizin topyekûn inanç, kararlılık ve mücadelesiyle kurulmuştur.

Genç ve dinamik nüfusumuzla, Cumhuriyetimizin temellerini nasıl inanç, emek ve kararlılıkla kurmuşsak, Türkiye Yüzyılını da, aynı inanç, emek ve kararlılıkla, yine en başta işçilerimizin güzel yürekleri ile tesis edeceğimize ve milletçe kenetlenerek güçlü kılacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve inançla, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, bereketli bir ömür diliyorum.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.