Adaleti Saymayan İrfan Yılmaz Adalet Arıyor

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 29.03.2024 - 19:30, Güncelleme: 30.03.2024 - 01:00 25322 kez okundu.
 

Adaleti Saymayan İrfan Yılmaz Adalet Arıyor

YSK Tarafından TCK-226-3 yüzünden Kepez Belediye Başkanı olamayan İrfan Yılmaz Adaleti Saymayarak Adalet Aramaya başlamış.
antalyahabertakip.com - www.antalyahabertakip.com haber sitemizde “İrfan Yılmaz’ı Adaylıktan Düşüren Belge” başlıklı haberimiz için İrfan Yılmaz Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Taner Şahin hakkında basın yoluyla kişilik hakları ihlal etti diye ayrıca kişisel verilerini hukuka aykırı ele geçirildiğini ve YSK’nın aday olamaz belgesini yayması nedeniyle uğramış olduğu manevi çöküntüye karşın 10.000 TL ‘lik manevi tazminat talebinde bulunmuş. Şu anda Hukuk’a yansıyan bir durum olmasına rağmen Adalet İsteyen İrfan Yılmaz YSK’nın verdiği belgenin gerçeklikle alakası olmadığı yalan bir paylaşım olduğunu beyan etmiş. İrfan Yılmaz herkese açık olan sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımlarda YSK’nın adaylığı RED etmesine rağmen “İYİ Parti Kepez Belediye Başkanı Adayı yazıyor.” Yani aday olmamasına rağmen hala adaymış gibi gösterip halkı yanıltma yoluna devam ediyor. Ayrıca İrfan Yılmaz kişilik hakları ihlal olmuş olduğunu da beyan etmiş haberden dolayı sosyal ve siyasi itibarı kirlenmiş ama niyeyse Herkese açık sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda araba giydirmede ve partililerin dağıttığı çantalarda halen İrfan Yılmaz’ın isminin yazılı olması çalışmalara toplantılara katılması itibarında bir şey kaybetmediğini açıkça gösteriyor. Kepez halkına, YSK Tarafından onaylanmayan ve RED edilmiş bir aday olmasına rağmen halen kendini Kepez Belediye Başkanı Aday’ı olarak çalışmalara devam etmesi sosyal ve siyasi itibarının kirlenmediğini işaret ediyor.
YSK Tarafından TCK-226-3 yüzünden Kepez Belediye Başkanı olamayan İrfan Yılmaz Adaleti Saymayarak Adalet Aramaya başlamış.

antalyahabertakip.com - www.antalyahabertakip.com haber sitemizde “İrfan Yılmaz’ı Adaylıktan Düşüren Belge” başlıklı haberimiz için İrfan Yılmaz Antalya Haber Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmenimiz Taner Şahin hakkında basın yoluyla kişilik hakları ihlal etti diye ayrıca kişisel verilerini hukuka aykırı ele geçirildiğini ve YSK’nın aday olamaz belgesini yayması nedeniyle uğramış olduğu manevi çöküntüye karşın 10.000 TL ‘lik manevi tazminat talebinde bulunmuş.

Şu anda Hukuk’a yansıyan bir durum olmasına rağmen Adalet İsteyen İrfan Yılmaz YSK’nın verdiği belgenin gerçeklikle alakası olmadığı yalan bir paylaşım olduğunu beyan etmiş.

İrfan Yılmaz herkese açık olan sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımlarda YSK’nın adaylığı RED etmesine rağmen “İYİ Parti Kepez Belediye Başkanı Adayı yazıyor.” Yani aday olmamasına rağmen hala adaymış gibi gösterip halkı yanıltma yoluna devam ediyor.

Ayrıca İrfan Yılmaz kişilik hakları ihlal olmuş olduğunu da beyan etmiş haberden dolayı sosyal ve siyasi itibarı kirlenmiş ama niyeyse Herkese açık sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda araba giydirmede ve partililerin dağıttığı çantalarda halen İrfan Yılmaz’ın isminin yazılı olması çalışmalara toplantılara katılması itibarında bir şey kaybetmediğini açıkça gösteriyor.

Kepez halkına, YSK Tarafından onaylanmayan ve RED edilmiş bir aday olmasına rağmen halen kendini Kepez Belediye Başkanı Aday’ı olarak çalışmalara devam etmesi sosyal ve siyasi itibarının kirlenmediğini işaret ediyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.