Adem Murat Yücel’den Trajik Komik Karar

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 21.03.2024 - 19:33, Güncelleme: 21.03.2024 - 19:33 2759+ kez okundu.
 

Adem Murat Yücel’den Trajik Komik Karar

Alanya Belediye Başkanı ve Adayı Adem Murat Yücel seçim yasaklarının başlamasına sayılı saatler kala, sosyal medya hesabında bir video paylaşarak, görüntü kirliliği olmaması için afiş ve pankart asılma işine son verilmesi talimatı verdi.
antalyahabertakip.com - Yaklaşık bir aydır şehrin her tarafını devasa afiş ve pankartlarla donatan, billboardlar, refüjlerdeki raket reklam alanlarının yanı sıra yüksek katlı binalar ve devam eden inşaatlara dahi afiş ve pankart yerleştiren, lazer metre ile ölçüsü alınan onlarca binaya afiş astıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim yasaklarının başlamasına kısa bir süre kala sosyal medya hesabında bir video paylaşarak, görüntü kirliliği olmaması için afiş ve pankart asılma işine son verilmesi gerektiğini açıkladı.  Alanya’nın batısından doğusuna şehrin hemen hemen her yerine, maddi değeri milyon liraları bulan yüzlerce farklı noktaya afiş ve pankart astıran Başkan Yücel’e ilk tepki CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak’tan geldi. Zavlak “Ah be başkan, bir taraftan şehrin her noktasını afişlerle, diğer taraftan seçim ve afiş yasağı başlayınca sözde böyle bir karar alıp bunu ‘örnek karar’ gibi göstermek çok komik olmuş. Keşke görüntü kirliliğini düşündüğünüzü ispat etmek için, Alanya Belediye Başkan Adayımız sayın Osman Tarık Özçelik size bir ay önce afiş ve pankart asmayalım, görüntü kirliliği yaratmayalım’ dediğinde bu öneriyi kabul edip gösterseydiniz” dedi.
Alanya Belediye Başkanı ve Adayı Adem Murat Yücel seçim yasaklarının başlamasına sayılı saatler kala, sosyal medya hesabında bir video paylaşarak, görüntü kirliliği olmaması için afiş ve pankart asılma işine son verilmesi talimatı verdi.

antalyahabertakip.com - Yaklaşık bir aydır şehrin her tarafını devasa afiş ve pankartlarla donatan, billboardlar, refüjlerdeki raket reklam alanlarının yanı sıra yüksek katlı binalar ve devam eden inşaatlara dahi afiş ve pankart yerleştiren, lazer metre ile ölçüsü alınan onlarca binaya afiş astıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, seçim yasaklarının başlamasına kısa bir süre kala sosyal medya hesabında bir video paylaşarak, görüntü kirliliği olmaması için afiş ve pankart asılma işine son verilmesi gerektiğini açıkladı.  Alanya’nın batısından doğusuna şehrin hemen hemen her yerine, maddi değeri milyon liraları bulan yüzlerce farklı noktaya afiş ve pankart astıran Başkan Yücel’e ilk tepki CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak’tan geldi.

Zavlak “Ah be başkan, bir taraftan şehrin her noktasını afişlerle, diğer taraftan seçim ve afiş yasağı başlayınca sözde böyle bir karar alıp bunu ‘örnek karar’ gibi göstermek çok komik olmuş. Keşke görüntü kirliliğini düşündüğünüzü ispat etmek için, Alanya Belediye Başkan Adayımız sayın Osman Tarık Özçelik size bir ay önce afiş ve pankart asmayalım, görüntü kirliliği yaratmayalım’ dediğinde bu öneriyi kabul edip gösterseydiniz” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.